Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Golfpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Golfpaket

 

Det finns få saker som slår att tillbringa en solig dag på någon av Sveriges bästa 18 hålsgolfbanor, Skogsbanan eller Parkbanan.

 

Hos oss bokar du en golfweekend med det lilla extra; förutom att du kan spela fantastisk golf i böljande småländsk natur, bor du i trevligt hotellrum, minglar i herrgårdsmiljö, äter mat i världsklass och har möjlighet att koppla av i vårt rofyllda spa (bokas som tillval).

 

Vill du njuta lite längre av herrgårdsliv och golf och kanske passa på att fila på tekniken genom att ta lektioner med något av våra duktiga proffs? Då kan du boka både fyra-, fem- och sjudagars-paket. Vid bokning fler än ett dygn ges en rabatt på 10 %.

 

 

När du inte riktigt vill att helgen ska ta slut
Golfpaket en söndag? Självklart! Skippa söndagsångesten och förläng helgen med oss. För vet du vad? Söndag är nog den absolut bästa dagen att komma hit. Det är generellt lite lugnare, vilket ger dig en fridfull och avkopplande avslutning på veckan och dessutom gör det mindre avtryck i plånboken. Golf på småländska helt enkelt.

 

GOLFPAKET

  • En greenfee
  • Trerätters middag
  • Övernattning
  • Frukostbuffé

 

 

Är du intresserad av vårgolf?
Om vädret inte är med oss och vi inte kan öppna banorna erbjuder vi spa samt en greenfee-voucher istället för spel på banan.

 

Ange eventuella allergier, golf-ID samt önskad startrtid i kommentarer i steg 2-3 i bokningsförfarandet.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Middagstid för Golfpaket
  Frukost
  Greenfee Golfpaket
  Trerättersmiddag
  Incheckning 15.00 & utcheckning 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Golfpaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod